Καλώς ήρθατε στο
Infinity Sea Cruises

Let us help you create
infinity memories

Ανακαλύψτε

Δημοφιλείς υπηρεσίες

Εκδρομές με σκάφος

Ζήστε την ομορφιά της Αστυπάλαιας όπως ποτέ άλλοτε με τις αξέχαστες εκδρομές με σκάφος μας. Πλεύστε σε κρυστάλλινα νερά, εξερευνήστε κρυμμένους όρμους και βυθιστείτε στην πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό αυτού του νησιού. Αφήστε μας να δημιουργήσουμε ένα αξιοσημείωτο ταξίδι προσαρμοσμένο στις επιθυμίες σας.

Ενοικίαση σκάφους

Είτε είστε αρχάριος ή έμπειρος στον χειρισμό σκάφους πάρτε τον έλεγχο στα χέρια σας και φτιάξτε την δική σας περιπέτεια νοικιάζοντας ένα από τα σκάφη μας. Τα καλά συντηρημένα σκάφη μας προσφέρουν μια σειρά επιλογών που ταιριάζουν στις προτιμήσεις σας. Βάλτε πλώρη και δημιουργήστε τη δική σας μοναδική εμπειρία, καθώς περιηγείστε στα καθαρά νερά της Αστυπάλαιας.

Island Hopping

Αναχωρήστε για μια αξιοσημείωτη περιπέτεια περιπλάνησης σε νησιά του εκπληκτικού ελληνικού αρχιπελάγους. Ανακαλύψτε τα ποικίλα τοπία, τις συναρπαστικές παραδόσεις και τη ζωντανή ατμόσφαιρα πολλών νησιών σε ένα αξέχαστο ταξίδι. Βυθιστείτε στην ομορφιά της Ελλάδας καθώς εξερευνείτε προορισμούς που κόβουν την ανάσα.

Αναζητάτε προσωποποιημένες λύσεις;

Κάθε ταξιδιώτης είναι μοναδικός, και γι' αυτό ειδικευόμαστε στη δημιουργία εξατομικευμένων υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις προσωπικές σας επιθυμίες. Με την πλούσια εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, υπερβαίνουμε κάθε όριο για να δημιουργήσουμε εξατομικευμένα δρομολόγια, διασφαλίζοντας ότι το ταξίδι σας θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.
Οι δημοφιλέστερες

Εκδρομές με σκάφος

Υπηρεσίες φιλοξενίας Infinity

Το Infinity Sea Cruises αποτελεί υπερήφανο μέρος του Kyrannos Infinity Hospitality Services στο γραφικό νησί της Αστυπάλαιας. Από το 1990, η οικογένειά μας έχει δεσμευτεί να ενισχύσει την ανάπτυξη και την ευημερία της Αστυπάλαιας. Η αποστολή μας εκτείνεται πέρα από την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών φιλοξενίας- είναι βαθιά ριζωμένη στην αγάπη μας για αυτόν τον παράδεισο που αποκαλούμε σπίτι μας. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε αξέχαστες στιγμές για τους επισκέπτες μας, αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά του νησιού, διατηρώντας την πλούσια κληρονομιά του και καλλιεργώντας την αίσθηση της κοινότητας. Με κάθε επισκέπτη που υποδεχόμαστε, συμβάλλουμε στο ταξίδι της Αστυπάλαιας προς ένα καλύτερο μέλλον. Ζήστε τη ζεστασιά της οικογενειακής μας φιλοξενίας και ελάτε μαζί μας να διαμορφώσουμε την κληρονομιά της Αστυπάλαιας, μια πολύτιμη ανάμνηση τη φορά.

Μάθετε περισσότερα

Ας μιλήσουμε

Got questions
about Astypalaia?

Ο προγραμματισμός ενός ταξιδιού μπορεί να είναι κουραστικός, αλλά μην ανησυχείτε! Η έμπειρη ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στο να σας παρέχει εξατομικευμένη υποστήριξη και εξειδικευμένη καθοδήγηση σε κάθε βήμα της διαδρομής.